Een nieuw jaar !!!

Een nieuw jaar !!!

Een nieuw jaar een nieuwe start.

Het is nu een week of 9 geleden, alles voelt goed maar daar ligt misschien ook wel het gevaar, niet te snel willen dat zegt iedereen om me heen. Ik ben nu ook al 2 keer wezen praten met iemand bij de huisartsenpost dat voelt goed, het is wel moeilijk maar het voelt goed. Het eerste wat ik moest doen was elke dag 2 positieve dingen en 2 negatieve dingen opschrijven, nou dat valt niet mee kan ik wel zeggen. Inmiddels het werk ook weer voor de volle 100 procent opgepakt en met de spinninglessen nog even de hartslag laag houden. Hartslag laag houden is moeilijker dan ik dacht, je bent sneller geneigd om dat maar omhoog te gooien en weer tot het gaatje te gaan, maar dat is gewoon nog niet verstandig.

Nu met een nieuw jaar voor de boeg, moet alles anders. Meer vrije tijd voor mezelf inplannen, daar ben ik nu wel mee bezig en het lukt goed moet ik zeggen. Een keer op de bank zitten is geen straf maar moet af en toe om wat meer rust te pakken. En een keer nee zeggen is ook geen overbodige luxe. Luister goed naar je lichaam is voor iedereen wel van toepassing maar als je lichaam je gewaarschuwd heeft geldt dit extra. Alles positiever benaderen.

Ik blijf voorlopig praten met een psycholoog en ook ga ik naar een fysiotherapeut die me helpt om, om te gaan met me energie en leert om anders adem te halen. Zodat alles nog beter gaat dan het nu al gaat. En alles van me afschrijven voelt beter dan ik dacht !!

Please follow and like us:
Reacties zijn gesloten.