De stilte

De stilte

Mijn eerste blog, waarom ?? Ten eerste omdat ik, volgens de huisarts, moet leren alles van mezelf af te schrijven, dat moet me meer rust op gaan leveren. En ten Tweede komt dat wel goed uit nu ik ook voor mezelf ben begonnen als zzper in de sportbranche. Met deze blogs wil ik wat dingen over mezelf kwijt (niet te persoonlijk;)) en tegelijkertijd wil ik ook wat dingen vertellen over mijn passie, fitness en in het bijzonder spinning.

Heel wat mensen volgen mijn facebook pagina, williamtouw-spinning. De laatste tijd was het wat stil met berichten op deze pagina. Daar gaat ook mijn eerste blog over.

Zondagnacht 03:00 uur werd ik wakker met een enorme druk op mijn borst en tintelende armen, je denkt wel dat kan een voorteken zijn maar aan de andere kant, ik ??? Je ligt de rest van de nacht te dubben tot de wekker gaat om 6 uur, 6:45 vertrek ik met de auto naar me werk. De hele ochtend een raar gevoel gehad en uiteindelijk de huisarts gebeld voor een afspraak. Gelukkig kon ik al om 18 uur terecht.  Voor ik naar de huisarts ging zei ik thuis nog tot zo het duurt maar even. Bij de huisarts aangekomen eerst wat testjes gehad en kon ik naar huis bellen dat ik gelijk naar het ZH moest met de ambulance, en of ze mijn auto konden ophalen bij de huisartsenpost.

Aangekomen in het ZH werd ik aan de hartmonitor aangesloten en het eerste infuus werd aangebracht kort daarna viel ik flauw en viel mijn hartslag weg. Toen ik weer bijkwam stonden er 15 witte jassen om me heen en vertelde wat er gebeurt was en dat ze hartmassage hadden toegepast om mijn hartslag weer terug te krijgen.  30 minuten later gebeurde dit nog een keer.  De nacht die volgde moest ik uiteraard blijven. De volgende 2 dagen zijn gebruikt om allemaal testen uit te voeren voor mijn hart, van bloedafnames tot een CTG scan en van een fietstest tot een hartslagtest. Uiteindelijk was alles positief, conclusie hart is oké. Donderdag thuis aangekomen vertelde de huisarts nogmaals dat alle testen positief waren en dat ze nu dachten aan stress, even niet werken en een hoop rust.

Een hoop rust kwam er wel, donderdag en vrijdag de hele dag geslapen. De zaterdag en zondag gebruikt om een hoop te praten met mijn vrouw. Maandagochtend de huisarts gebeld en verteld dat ik nog erg druk was in me lichaam en weinig kon hebben van de drie fantastische kinderen die we hebben. Zij stelde voor om een medicijn voor te schrijven dat ik rustiger zou worden alleen mocht ik nog geen autorijden. De bijwerkingen de eerste dagen waren enorm, spierpijn, duizelig, dubbel zien en een trage reactie vermogen.

Mijn voornemen was om donderdag 23 november weer proberen te werken, maar de woensdag ervoor wees al uit dat dat niet ging lukken. Geprobeerd te rijden met de auto maar dat was helemaal niks. Dus nu gewoon nog rust nemen, ook de donderdag en de vrijdag.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *